BASES GENERALS I ESPECÍFIQUES DEL CONCURS OPOSICIÓ PER A L'OFERTA PÚBLICA D’OCUPACIÓ DEL CIM 2016-2017


L'objecte d’aquestes bases és la selecció, pel procediment de concurs oposició, de les places vacants de la plantilla de funcionaris/àries del Consell Insular de Menorca incloses en l'oferta pública d’ocupació 2016 i 2017, publicades en el BOIB núm. 29, de 9 de març de 2017, i en el BOIB núm. 25, de 24 de febrer de 2018, respectivament.


Consulti aquí la darrera modificació de les Bases Generals. 

Consulti aquí l'edicte de les bases específiques d'administratiu

Consulti aquí l'edicte de les bases específiques d'auxiliar d'internat

Consulti aquí l'edicte de les bases específiques de TAG, Psicòleg, Tècnic de Gestió, Enginyer Tècnic Agrícola, Tècnic de Pesca, Infermer/a, Educador social, Agent de Medi Ambient, Auxiliar d'arxiu, Auxiliar d'Infermeria, Guarda Pesca, Zelador vetllador i Zelador xofer. 

Consulti aquí l'edicte de les bases específiques de TAE assessor jurídic, Tècnic de Medi Ambient, Treballador Social, Tècnic de Turisme, Patró /Guarda pesca, Auxiliar administratiu i Auxiliar cuidador. 

Consulti aquí el Decret de Presidència de correcció d'errades de les bases específiques dels procesos de seleció de provisió de places de la plantilla del Consell Insular de Menorca de tècnic de pesca, d'auxiliar d'infermeria, d'agent de medi ambient, d'enginyer tècnic agrícola i d'educador social, de l'oferta pública d'ocupació del Consell Insular de Menorca 2016-2017. 

 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS