Proves de català

Prova oral B1 de les següents convocatòries: 

Les persones que no tinguin el nivell exigit de català per a les convocatòries d'auxiliar d'internat, auxiliar d'infermeria, zelador vetllador, zelador xofer i guarda pesca, i que així ho hagin marcat a la seva inscripció, trobaran l'horari de la prova oral a continuació: 


- Convocatòria a la prova oral de català nivell B1 de les convocatòries d'auxiliar d'internat, auxiliar d'infermeria, zelador vetllador, zelador xofer i guarda pesca. 

 A continuació trobareu els resultats de les proves orals del nivell B1 fetes els dies 3 i 4 de desembre. Les persones que hagin superat la prova oral (primera part de la prova de nivell), podran presentar-se a la prova escrita del dia 10 de desembre en el lloc i hora específicats en aquest mateix apartat web.

Per altra costat, les persones que no hagin superat la part oral de la prova, no podran presentar-se a la prova escrita (segona part de la prova de nivell).

 

- Resultat de les proves orals de català B1. 

Totes aquelles persones que han superat la prova son convocades el proper dilluns dia 10 de desembre per a realitzar la segona part de la prova de nivell. Per altra costat, qui no hagi superat la prova oral, no podrà presentar-se a la prova escrita. Proves escrites Nivell C1, B2 i B1 i prova oral B1 auxiliar cuidador

 

- Llistat de persones que han assenyalat la necessitat de realitzar prova de català dels nivells C1, B2 i B1. 


El Consell Insular de Menorca convoca el dia 10 de desembre les persones que no tenguin el nivell exigit de català per a la convocatòria a què es presentin. L'ordre d'examen previst és el següent: 

Convocatòries amb el nivell de català C1: a les 9:00 del matí
Convocatòries amb el nivell de català B2: a les 11:00 del matí
Convocatòries amb el nivell de català B1: a les 12:30 del matí

Es demana a tots els aspirants que hagin de presentar-se a les proves puntualitat, i si es possible, acudir a les instal·lacions de l'IME mitja hora abans de cada prova. La prova oral de B1 per a la convocatòria d'auxiliar cuidador es convoca per al mateix dia 10. Es farà una vegada hagi acabat la prova escrita del nivell B1. 

El lloc on es realitzaran totes les proves serà a la Sala d'Actes de l'IME (Camí des Castell, 28, Maó). 
  
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS